USAracing

Az Amerikai Motorsport Magazin

Boldog születésnapot Rubens Barrichello és Bryan Herta!

 Ma ünnepli 40. születésnapját Rubens Barrichello, a KV Racing Technology brazil versenyzője. A Sao Paulo-i pilóta 19 éven keresztül volt tagja a Forma-1 mezőnyének, ez idő alatt 11 győzelmet és 14 pole pozíciót szerzett, valamint két alkalommal végzett az összetettbeli második helyen a világbajnokságban. Az IndyCar-ban idén debütált, eddigi legjobb eredménye egy nyolcadik hely a Barber Motorsports Parkban, Alabamában. A vasárnap esedékes 96. Indianapolis 500-at -mely élete első oválpályás megmérettetése lesz - a tizedik rajthelyről várhatja.

Isten éltessen, Rubens!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az egykori CART és IRL versenyző, Bryan Herta 42 esztendős lett ma. 1993-as Indy Lights bajnoki címét követően a CART-ban, majd az IRL-ben versenyzett, mindkét sorozatban két-két győzelmet szerzett. Visszavonulását követően megalapította saját Firestone Indy Lights csapatát, a Bryan Herta Autosportot. A BHA 2010-ben debütált az Indianapolis 500-on, melyet 2011-ben meg is nyertek Dan Wheldonnal a volán mögött.

2012-ben egyaránt teljes szezont futnak a FIL-ben, valamint az IndyCarban, ez utóbbiban a kanadai veterán Alex Taglianival szállnak harcba a helyezésekért.

Boldog születésnapot, Bryan!

LeírásNapi hírek, érdekességek és történelmi sztorik a tengerentúli technikai sportok világából.

Ide firkants, ha valami kérdésed, kérésed, problémád, óhajod-sóhajod van

e-mail: racedayaddams@usaracing.hu

Facebook

Sztorik

Ajánló

ic_hungary.png

-
-------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------ // Deactivating distracting Text Selection: // $.fn.extend({ disableSelection : function() { this.each(function() { this.onselectstart = function() { return false; }; this.unselectable = "on"; $(this).css('-moz-user-select', 'none'); $(this).css('-webkit-user-select', 'none'); }); } }); $(function() { $(this).disableSelection(); });