USAracing

Az Amerikai Motorsport Magazin

Aerodinamikai csomag - Bejelentés júniusban

 Az IndyCar vezetősége a mai napon közölte, hogy az új aero kitekkel kapcsolatos bejelentésre a jövő hónapban fog sor kerülni.

indycar_2012cars_01.jpg

A végső jelentkezési határidő - ameddig meg kell erősíteniük részvételi szándékukat - a lehetséges gyártók számára ezen a héten pénteken jár le, s a potenciális jelöltek már korábban megkapták a tervezéshez szükséges adatokat. A sorozat motorszállítói az előzetes tervek szerint önálló aerodinamikai csomaggal fognak előállni a jövő szezonban, melyek várható ára 75.000 $ lesz. A szabályok értelmében a csapatok maximum három csomagot vásárolhatnak két éven belül.

Mivel nem egységes gyártótól származnak majd az aerodinamikai eszközök, az autók kinézete is eltérő lesz a 2013-as évtől, mely egyértelműen pozitív változásként könyvelhető el. 

LeírásNapi hírek, érdekességek és történelmi sztorik a tengerentúli technikai sportok világából.

Ide firkants, ha valami kérdésed, kérésed, problémád, óhajod-sóhajod van

e-mail: racedayaddams@usaracing.hu

Facebook

Sztorik

Ajánló

ic_hungary.png

-
-------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------ // Deactivating distracting Text Selection: // $.fn.extend({ disableSelection : function() { this.each(function() { this.onselectstart = function() { return false; }; this.unselectable = "on"; $(this).css('-moz-user-select', 'none'); $(this).css('-webkit-user-select', 'none'); }); } }); $(function() { $(this).disableSelection(); });