USAracing

Az Amerikai Motorsport Magazin

Breaking News: Bourdais és Legge felváltva versenyeznek a szezon hátralévő részében

A motorok körüli bizonytalanság miatt a Dragon Racing úgy döntött, hogy a szezon hátralévő futamain megosztják az autót Sébastien Bourdais és Katherine Legge között, mivel továbbra sem tisztázott, hogy a Chevrolet képes lesz-e motorral ellátni mindkét versenyautójukat.

A Chevrolet – mely gyártó erőforrása 16 autóban dübörgött Indianapolisban – csak 13 autó számára tud motor biztosítani a hétvégén megrendezendő detroiti versenyen, így a Dragon Racing színeiben csak Sébastien Bourdais fog pályára gördülni, akárcsak a többi épített és utcai pályán. Katherine Legge-nek pedig Texasban, Milwaukee-ban, Iowa-ban és a szezonzáró viadalon, Fontanaban szurkolhatunk.

 

Azonban ez még korántsem 100 %, hiszen a Chevrolet nem tartja kizártnak, hogy hamarosan mégis be tudnak vállalni egy 14. autót, az erre hajló optimizmusra utal még az is, hogy Jay Penske csapata mindkét mérnöki- és szerelőgárdáját megtartotta.

LeírásNapi hírek, érdekességek és történelmi sztorik a tengerentúli technikai sportok világából.

Ide firkants, ha valami kérdésed, kérésed, problémád, óhajod-sóhajod van

e-mail: racedayaddams@usaracing.hu

Facebook

Sztorik

Ajánló

ic_hungary.png

-
-------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------ // Deactivating distracting Text Selection: // $.fn.extend({ disableSelection : function() { this.each(function() { this.onselectstart = function() { return false; }; this.unselectable = "on"; $(this).css('-moz-user-select', 'none'); $(this).css('-webkit-user-select', 'none'); }); } }); $(function() { $(this).disableSelection(); });