USAracing

Az Amerikai Motorsport Magazin

Két versenyzőt is hátrasorolnak Detroit-ban

 Tíz rajthelyes büntetéssel vág neki a ma kezdődő Chevrolet Detroit Belle Isle Grand Prix hétvégéjének Simona de Silvestro és Graham Rahal.

Bár a széria minden autó számára engedélyezett egy extra, legális motorcserét a Carb Day előtt, azzal a feltétellel, hogy azzal a motorral kell lefutniuk a soron következő detroiti versenyt is, azonban a  Ganassi Racing amerikai versenyzőjének autójában még a május 14-ei edzésen mondta fel a szolgálatot a Honda motor, míg az egyetlen talpon maradt Lotusos csapat, a HVM Racing a május 17-ei, sorrenben hatodik edzést követően kényszerült erőforrást cserélni.

Rahal az eddigi utcai/épített pályákon átlagosan a nyolcadik rajthelyet szerezte meg az idei szezonban, míg a meglehetősen gyenge, a mezőny mögött jelentős lemaradásban kullogó Lotus motoros HVM autó de Silvestroval a volán mögött átlagosan a 20. helyről indulhatott, így  23 éves svájci versenyző nagy valószínűséggel az utolsó helyről várhatja majd a zöld zászlót vasárnap.

LeírásNapi hírek, érdekességek és történelmi sztorik a tengerentúli technikai sportok világából.

Ide firkants, ha valami kérdésed, kérésed, problémád, óhajod-sóhajod van

e-mail: racedayaddams@usaracing.hu

Facebook

Sztorik

Ajánló

ic_hungary.png

-
-------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------ // Deactivating distracting Text Selection: // $.fn.extend({ disableSelection : function() { this.each(function() { this.onselectstart = function() { return false; }; this.unselectable = "on"; $(this).css('-moz-user-select', 'none'); $(this).css('-webkit-user-select', 'none'); }); } }); $(function() { $(this).disableSelection(); });