Mario Andretti lett a COTA nagykövete
2012. június 09. írta: USAracing

Mario Andretti lett a COTA nagykövete

 A világ vitathatatlanul egyik -ha nem A - legnagyobb autóversenyzőjét választották a Circuit of the Americas (COTA) nagykövetévé, s így az olasz származású amerikai legenda fogja promótálni az Egyesült Államokba idén visszatérő Forma-1-es világbajnokságot.

Bruce Knox, a COTA alelnöke elmondta, hogy keresve sem találhattak volt Andrettinél alkalmasabb személyt a feladatra, hiszen eredményei a motorsport világában egyedülállóak és nagy valószínűséggel jó ideig senki nem fogja tudni még csak megközelíteni sem azokat.

Az idén 72 esztendő Mario Andretti az egyetlen autóversenyző, aki megnyerte az Indianapolis 500-at, a Daytona 500-at, a Le Mans-on saját osztályában is győzni tudott, emellett az IndyCar/CART és a Forma-1 sorozatokban is sikerült bajnoki címeket szereznie. 2000-ben az évszázad versenyzőjének választották.

-
-------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------ // Deactivating distracting Text Selection: // $.fn.extend({ disableSelection : function() { this.each(function() { this.onselectstart = function() { return false; }; this.unselectable = "on"; $(this).css('-moz-user-select', 'none'); $(this).css('-webkit-user-select', 'none'); }); } }); $(function() { $(this).disableSelection(); });