Szubjektív értékelés félidőben - part 2
2012. június 23. írta: USAracing

Szubjektív értékelés félidőben - part 2

A – továbbra is hansúlyozottan baromi szubjektív – félidős értékelőm második részében a számomra legemlékezetesebb pillanatokat és a legnagyobb csalódásokat sorolom fel. Tudom, hogy még egy csomó mindent kihagytam, ezért erre a posztra fokozottan érvényes az elcsépelt „a teljesség igénye nélkül” jelző. Ha valaki valamit nagyon hiányol, az nyugodtan ossza meg kommentben!

low.jpg

Legemlékezetesebb pillanatok:

1. Helio Castroneves győzelme St. Petersburgben, s a versenyt követő tisztelgése Dan Wheldon előtt.

2. Dario Franchitti győzelme az Indianapolis 500-on.

3. Takuma Sato az 500 utolsó körében falhoz csapja az autót és kiengedi kezéből élete lehetőségét.

4. Justin Wilson nem várt győzelme Texasban.

5. James Hichcliffe emlékezetes parókás bevonulása a Long Beach-i verseny előtt.

6. Randy Bernard kiteregeti a szennyest Twitteren. 

wehd.jpg

 

Legnagyobb csalódások:

1. Marco Andretti – Az Andretti dinasztia legifjabb képviselőjének idei teljesítménye enyhén szólva sem valami acélos. Míg csapattársai a második és a negyedik helyeket birtokolják összetettben, addig Marco a kevésbé ilyen csodálatos tizennyolcadik pozícióban tanyázik nyolc futamot követően. Remélhetőleg Iowában szépít, az előjelek mindenesetre biztatóak, hiszen a két szabadedzést megnyerte, a versenyen pedig a harmadik helyről indul. Mindenképpen nagy szüksége lenne egy jő eredményre, hiszen eddigi produkciója már kezd nagyon kínossá válni.

2. Josef Newgarden – Az Indy Lightsban mindent elért, amit csak lehetett, s nagy reményekkel érkezett a „nagyok közé”, azonban –annak ellenére, hogy műszaki hibák is hátráltatták- az eddigi legjobb eredménye egy tizenegyedik hely még a szezonnyitó St. Petersburgi versenyről. Csapatának, a Sarah Fisher Hartman Racingnek pedig mindennél nagyobb szüksége van átütő eredményekre, hiszen folyamatosan súlyos szponzorációs problémákkal küzdenek.

3. A tervezett kínai verseny eltörlése egy sörfesztivál ürügyén.

4. A néhai Michael Jackson arcára emlékeztetően széteső Belle Isle-i versenypálya.

5. A Lotus-saga. beleértve szegény Jean Alesi Indy 500-as "bemutatkozását".

6. Scott Dixon impotens büntetése Milwaukee-ban.

 

Most pedig tekintsünk előre, azaz a szezon második felére, s egy dologban biztos vagyok, óriási meglepetések, izgalmak és "WTF-momentumok" várnak még ránk. Csak győzzük kapkodni a fejünket!

-
-------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------ // Deactivating distracting Text Selection: // $.fn.extend({ disableSelection : function() { this.each(function() { this.onselectstart = function() { return false; }; this.unselectable = "on"; $(this).css('-moz-user-select', 'none'); $(this).css('-webkit-user-select', 'none'); }); } }); $(function() { $(this).disableSelection(); });