Bulvár szakasz: Danica Patrick ismét videoklipben
2012. június 30. írta: USAracing

Bulvár szakasz: Danica Patrick ismét videoklipben

Bár Danica Patrick továbbra is adós első NASCAR győzelmével, de remélhetőleg nem kell már sokáig várnia szép számú rajongótáborának, hogy a Victory Lane-en ünnepelni láthassa az aprócska barnát. Addig is azonban itt van a hölgy legújabb dobása, mely inkább a sokak által gyűlölt bulvár kategóriába sorolandó, de néha az is kell, s mint tudjuk semmi sem káros, ha nem visszük túlzásba.

zé.png

Szóval, Ms. Patrick alakítja a főszerepet a country énekesnő Miranda Lambert legújabb klipjében, melynek címe stilszerűen „Fastest Girl in Town”. Nem ez lesz az első ilyen jellegű megjelenése, hiszen korábban már láthattuk Jay-Z „Show me what you got” című videójában (érdekesség, hogy ebben szerepelt még Nationwide-beli csapatfőnöke, Dale Earnhardt Jr. is), valamint színésznőként is debütált a CSI:NY hatodik évadának „The Formula” című epizódjában, nem beszélve a rengeteg reklámfilmről, melyben az elmúlt hét év során feltűnt.

A 28 esztendős, Grammy-díjas Miranda Lambert ötödik albumának, a „Four the Record”-nak a „Fastest Girl in Town” lesz a harmadik klipes dala, a forgatás helyszínéül pedig a Tennessee állambeli Dicksont választották.

28.jpg

la.jpg

Bár a munkálatok teljesen nyíltan zajlanak a városban, eddig nem nagyon szivárogtak ki képek, csak azok, melyeket az énekesnő és a NASCAR pilóta osztott meg Twitterén, valamint néhány silányabb minőségű, amatőr paparazzi felvétel. A helyiek persze baromi izgatottak, a megkérdezettek egyik fele nem hiszi el, hogy élőben láthatja Mirandát, a másik fele pedig ugyanígy van Danicával. A 2005-ös IRL év újonca egyébként úgy nyilatkozott, már azon iszonyatosan meg volt lepve, hogy Miranda Lambert egyáltalán tudja a nevét, hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy a sztár őt kérte fel a szerepre.

A végeredményre nem sokat kell már várni, addig is álljon itt a fenti néhány kép, melyek még azelőtt leleplezték a klip főszereplőjének kilétét, mielőtt maguk az érintettek nyilatkozhattak volna. A kész alkotást hamarosan mi is láthatjuk, ha a magyar zenecsatornákon nem is, a különböző videomegosztókon biztosan.

A dal maga nem rossz, bár én nehezen tudok erről véleményt mondani, lévén 180 fokkal tér el a zenei ízlésvilágomtól. Ha kíváncsi vagy rá, itt meghallgathatod.

-
-------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------ // Deactivating distracting Text Selection: // $.fn.extend({ disableSelection : function() { this.each(function() { this.onselectstart = function() { return false; }; this.unselectable = "on"; $(this).css('-moz-user-select', 'none'); $(this).css('-webkit-user-select', 'none'); }); } }); $(function() { $(this).disableSelection(); });