USAracing

Az Amerikai Motorsport Magazin

Rövid hírek még mielőtt felbőgnek a motorok

A mai nappal végre-valahára hivatalosan is megkezdődik a Honda Indy Toronto hétvégéje, ennek örömére álljon itt néhány kis rövid, színes hírecske, nem hosszabban, mint egy átlagos SMS.

0_3.JPG

- Luca Filippi a szponozorációs problémák ellenére sem adta fel IndyCarról szőtt álmait. Ezen a hétvégén – csak hogy továbbra is közel legyen a tűzhöz – az olasz Sky Sport 2-n fogja kommentálni az idei első kanadai versenyt.

- Scott Dixon, aki jelenleg az összetett harmadik helyén áll, egyike azon versenyzőknek, akik már az idei évben rendelkezésre álló utolsó motorjukat használják. Az új-zélandi versenyző azonban bizakodó, s bár egy szóval sem mondja azt, hogy nem aggódik a kialakult helyzet miatt, de nem tud mit tenni, ezért nem is rágódik rajta éjszakákon keresztül.

- Az IndyCar 36 vasárnapi legújabb epizódjának főhőse ezúttal Tony George mostohafia Ed Carpenter lesz.

-Ha már IndyCar 36: az NBC Sports reklámozta a műsort a Tour de France szünetében. Hehh????

- Az ESPN-en pedig Wimbledon alatt nyomatták az IndyCar promót. Hehhhhhhh??????????????

- Öt versenyt (beleértve a komplett május hónapot) követően végre volt egy szabad hétvégéje az IndyCar mezőnyének, melyet annak rendje és módja szerint jól ki is használtak. Ed Carpenter az Indiana tó partján töltötte a hihetetlenül hosszú szabadságát asszonykájával, Ryan Hunter-Reay horgászni ment,  Scott Dixon Spanyolországba utazott meglátogatni régi cimboráit, míg Josef Newgarden a közép-nyugati hőség elől légkondicionált mozitermekbe menekült a barátaival.

- Alex Tagliani-ról süteményt neveztek el.  A „Tag on the Go”-t speciális recept alapján készítették a quebeci La Petite Bretonne pékségben.  Az együttműködést a kanadai versenyző kezdeményezte, aki szponzornak kérte fel a céget, ők pedig viszonzásképpen Tag nevét kérték használatra a zabpelyhes sütinek.  A Le Petite Bretonne termékei ténylegesen nem tartalmaznak semmilyen dió- vagy mogyorófélét, ami nagy segítség az azokra allergiások számára, mint amilyen például a 39 éves versenyző is.

- Bár nem kapcsolódik Honda Indy Torontohoz, maximum érintőlegesen, de ezen sorok írójának legnagyobb kedvence, az az ember, aki méltatlanul mellőzött mióta megtörtént az egyesülés, vagyis Paul Tracy is rajthoz áll  tesztel (köszönet a helyreigazításért AngelHeartXx nevű kommentelőnek!) ezen a hétvégén, mégpedig Indianapolisban, a Grand-Am Rolex Sports Car Series-ben. 

- A Honda Indy Toronto hivatalos spotter guide-ja letölthető innen

- Végezetül pedig egy virtuális kör a pályán az indycar.com jóvoltából:

Az első edzésre magyar idő szerint 17:05-kor kerül sor. Élőben követhető a racecontrol.indycar.com-on.

LeírásNapi hírek, érdekességek és történelmi sztorik a tengerentúli technikai sportok világából.

Ide firkants, ha valami kérdésed, kérésed, problémád, óhajod-sóhajod van

e-mail: racedayaddams@usaracing.hu

Facebook

Sztorik

Ajánló

ic_hungary.png

-
-------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------ // Deactivating distracting Text Selection: // $.fn.extend({ disableSelection : function() { this.each(function() { this.onselectstart = function() { return false; }; this.unselectable = "on"; $(this).css('-moz-user-select', 'none'); $(this).css('-webkit-user-select', 'none'); }); } }); $(function() { $(this).disableSelection(); });