USAracing

Az Amerikai Motorsport Magazin

NASCAR vs. IndyCar... hehh??

 

Az egyik dolog, amivel ki lehet kergetni az univerzumból, az az, amikor összehasonlítják ilyen-olyan szempontok alapján a különböző autóverseny-sorozatokat jónéhány bezzeg (-és bazmeg) kíséretében, attól függően, hogy az érvelő - és itt megjegyzem, hogy szerencsés szituációnak tekintem, amikor vannak egyáltalán ésszerű érvek - melyik oldalt erősíti.

Most mégis magam ellen fogok beszélni, ugyanis minden ellenszenvem ellenére megosztok egy képet, mely a NASCAR-t és az IndyCart veti össze, ráadásul nem is rosszul, sőt.

A poszt célja, hogy támpontot nyújtson azok számára, akik most ismerkednek az amerikai szériákkal és többet szeretnének tudni róluk, mint amit a honi, F1-orientált média nyújt, vagy ha éppen már annyira vitatkozni támad kedvük, akkor legalább némi alapinformációk birtokában tegyék azt.

Némi angoltudás szükségeltetik a teljes megértéshez, de azok is számos információt tudnak leszűrni belőle, akik nem beszélik a nyelvet.

Szóval, tessék szépen az alábbi képet nézegetni, forgatgatni, memorizálni, éjjelenként a párna alá tenni, kinyomtatva, lekicsinyítve a pénztárcában tartani.

aeewgwe.jpg

Hirdetés

LeírásNapi hírek, érdekességek és történelmi sztorik a tengerentúli technikai sportok világából.

Ide firkants, ha valami kérdésed, kérésed, problémád, óhajod-sóhajod van

e-mail: racedayaddams@usaracing.hu

Facebook

Sztorik

Ajánló

ic_hungary.png

-
-------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------ // Deactivating distracting Text Selection: // $.fn.extend({ disableSelection : function() { this.each(function() { this.onselectstart = function() { return false; }; this.unselectable = "on"; $(this).css('-moz-user-select', 'none'); $(this).css('-webkit-user-select', 'none'); }); } }); $(function() { $(this).disableSelection(); });