USAracing

Az Amerikai Motorsport Magazin

Ismét kórházba került Robert Wickens

A kanadai versenyzőt néhány nappal karácsony előtt egy súlyos fertőzés miatt kellett a sürgősségire szállítani. ww_1.jpg

Robert Wickens még nyár végén, az IndyCar poconói futamán szenvedett életveszélyes balesetet, aminek következtében tolószékbe kényszerült.

A 29 éves pilóta a történteket követően családjával együtt úgy döntött, hogy a felépülésének folyamatáról rendszeresen tájékoztatja a szurkolókat a közösségi oldalain keresztül.

A nagy nyilvánosság előtti kitárulkozásnak pontos okairól december elején Wickens menyasszonya, Karli Woods egy minden addiginál őszintébb blogbejegyzésben rántotta le a leplet, külön figyelmet fordítva benne arra, hogy mekkora küzdelmekkel, fent és lent pillanatokkal járnak a hétköznapjaik azóta a bizonyos augusztusi vasárnap óta.

Az elmúlt hónapok során több pozitív, reménykeltő videót osztottak meg a rajongókkal, legutóbb, december 21-én pedig Wickens boldogan tette közzé, amint egy terápiás robot segítségével sétál.

Az öröm azonban nem tartott sokáig. Néhány nappal később ugyanis a Schmidt Peterson Motorsports pilótáját egy makacs fertőzés támadta meg, aminek következtében újra kórházi kezelésre szorult.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Robert Wickens (@robertwickens) által megosztott bejegyzés,

 

„Ezt a videót december 19-én vettük fel és igazán perspektívába helyezi számomra, hogy mennyire kiszámíthatatlanok tudnak lenni a gerincvelő sérülések" - írt a meglehetősen ijesztőnek hangzó eseményekről december 24-én az Instagram profilján Wickens, mellékelten újból feltöltve a már említett kisfilmet.

„Hosszú idő óta akkor voltam a legboldogabb a Lokomaton, az addigi legjobb sétámat megtéve. Most ugorjunk előre az időben három napot; a semmiből hirtelen extrém magas lázam lett és Karli rávett arra, hogy bemenjünk a sürgősségire. Végrehajtottak rajtam egy rakás vizsgálatot, de senki nem tudott rájönni, hogy miért vagyok annyira beteg. Tegnap beküldtek egy fertőzésekre specializálódott orvost, aki megerősítette, hogy streptococcusom van a jobb lábamon. Ez egy bőrfertőzés, nincs semmi, amiért túlzottan aggódni kellene, csak néhány napon át antibiotikumra van szükségem infúzión keresztül. Szorítok, hogy karácsonyra kikerüljek innen! Mindnyájatoknak csodálatos időtöltést kívánok a barátaitok és családotok körében. Kellemes ünnepeket!”

Gyors gyógyulás kívánunk és reméljük, hogy ez tényleg a legutolsó zökkenő volt Wickens felépülésének folyamata során.

 

UPDATE: Robert az otthonában tölthette a karácsonyt, az ünneplésről pedig Karli több fotót is megosztott Instagramján!

 

  

kép: IndyCar

 

További érdekességekért, információkért, naprakész hírekért az amerikai autóversenyzés világából kövesd az USAracing Facebook-oldalát:

Hirdetés

LeírásNapi hírek, érdekességek és történelmi sztorik a tengerentúli technikai sportok világából.

Ide firkants, ha valami kérdésed, kérésed, problémád, óhajod-sóhajod van

e-mail: racedayaddams@usaracing.hu

Facebook

Sztorik

Ajánló

ic_hungary.png

-
-------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------ // Deactivating distracting Text Selection: // $.fn.extend({ disableSelection : function() { this.each(function() { this.onselectstart = function() { return false; }; this.unselectable = "on"; $(this).css('-moz-user-select', 'none'); $(this).css('-webkit-user-select', 'none'); }); } }); $(function() { $(this).disableSelection(); });