USAracing

Az Amerikai Motorsport Magazin

Az utolsó pillanatban mégis lett főszponzora a Juncos Racingnek

A kemény munka és alázat kifizetődő lett a McLarent a 103. Indy 500 mezőnyéből kiejtő kiscsapat számára.

kk.png

Az idei Indianapolis 500 egyik eddigi legnagyobb sikersztoriját prezentáló csapatnak szinte az utolsó pillanatban, de sikerült szponzort találnia a versenyre.

Az indianapolisi székhelyű, e-mail elemzésekkel foglalkozó 250ok vezérigazgatóját, Greg Kraiost lenyűgözte az a heroikus küzdelem, amelyet a Ricardo Juncos tulajdonában lévő csapat mutatott az elmúlt másfél hét során.

Ennek köszönhetően örömmel csatlakoztak a JR-hez, hogy a Kyle Kaiser által vezetett #32 Dallara-Chevy főszponzorai legyenek a most vasárnap esedékes viadalon.

"Miután hallottam Ricardo történetét és megtudtam, hogy szponzorra van szükségük azonnal éltem a lehetőséggel" - mondta Kraios, aki egy középosztálybeli családból indulva önerőből küzdötte fel magát. "Személyes hívásnak tekintettem, hogy támogassam az ő keményen dolgozó, az esélyeket meghazudtoló csapatát."

A gárda továbbá azt is bejelentette, hogy korábbi szponzoraik, a Global Medical Response (GMR) és az NFP kiterjesztik szerepvállalásukat az Indy 500-ra.

Mint emlékszünk, a Juncos közvetlenül az edzések megkezdése előtt vesztette el két kiemelt támogatóját is, aminek révén a gyakorlásokon hófehér - a gárda által csak Fehér Nyúlnak nevezett - géppel rótták a köröket. A csapat ennek ellenére kiemelkedő teljesítményt nyújtott, amit jól példáz, hogy Kaiser végig képes volt jó tempót kipréselni a 32-es autóból. A pénteki napon azonban újabb csapás érte őket, miután a fiatal amerikai falnak vágta az első számú gépet.

Juncosék viszont nem estek kétségbe és az IMSA-ban, valamint az Indy Pro 2000 bajnokságban szereplő csapataik szerelőivel kiegészülve már szombat reggelre elkészültek az egyébként eredetileg roadra beállított tartalékautóval (ami a baleset idején ráadásul még az IMS-en sem volt).

A kvalifikáció első napján Kaisernek még nem sikerült kivívnia a jogot a mezőnybe jutásra, a másnapi Last Row Shootouton viszont már ő szolgáltatta a Május Hónap eddigi legnagyobb szenzációját és a 33. rajthelyet megszerezve kiütötte a mezőnyből Fernando Alonsót, vele együtt pedig a minden idők talán legamatőrebb Indy-programát összehozott McLaren Racinget.

 

 

További érdekességekért, hírekért, információkért az amerikai autósport világából kövesd az USAracing Facebook-oldalát is:

kép: IndyCar

Leírás

Naprakész hírek, információk, érdekességek és történelmi sztorik a tengerentúli versenypályákról.
Ha kérésed, kérdésed, bármilyen óhajod, sóhajod van, akkor dobj egy e-mailt ide: info@usaracing.hu ,
vagy
Keress messengeren!

Facebook

Sztorik

Ajánló

ic_hungary.png

You can select this text.
You cannot select this text,text selection is disabled
Disable Text Selection Highlighting In HTML Using CSS Arunkumar Gudelli October 4, 2018 CSS0 We can use user-select property in CSS to disable text selection highlighting in HTML pages.It is not a standard feature, but available in all modern browsers except IE 9 & before. Disable text selection highlighting in HTML using CSS user-select:none Disable text selection highlighting in Chrome using CSS Disable text selection highlighting in Mozilla Firefox using CSS Disable text selection highlighting in Safari using CSS Disable text selection highlighting in iOS Safari using CSS Disable text selection highlighting in Internet Explorer/Edge using CSS What does user-select property will do? user-select property values user-select none user-select text user-select all user-select auto user-select contain user-select CSS example Disable text selection css Disable text selection css Disable text selection in HTML using CSS user-select:none: To disable the text selection in HTML we need to give user-select property value as none. Go through the below example to understand if further.
You can select this text.
You cannot select this text,text selection is disabled
I have added disable-select class to the second div now we will add user-select css property .disable-select { user-select: none; /* supported by Chrome and Opera */ -webkit-user-select: none; /* Safari */ -khtml-user-select: none; /* Konqueror HTML */ -moz-user-select: none; /* Firefox */ -ms-user-select: none; /* Internet Explorer/Edge */ } .disable-select{ user-select:none; }