USAracing

Az Amerikai Motorsport Magazin

Sajtó: Fernando Alonso az Andretti Autosporttal tárgyal

A bökkenőt azonban a Honda jelentheti.

fa_3.jpg

 

Fernando Alonso jelenleg lázasan készül élete első Dakar rallyjára, azt azonban már korábban leszögezte, hogy 2020-ban vissza szeretne térni az Indianapolis 500-ra is, hogy újabb esélyt adjon magának a Tripla Korona beteljesítésére.

Ezzel kapcsolatban a nagy kérdés, hogy melyik csapat kötelékében vághat neki újra a 38 éves klasszis a Május Hónapnak.

Alonso szerződése a McLarennel év végén lejár, Zak Brown pedig már többször is a harmadik számú, csak a legendás futamra tervezett autójuk első számú jelöltjeként aposztrofálta őt.

Ez viszont egyelőre csak elméleti síkon létezik, lévén a következő szezont illetően még le sem ültek tárgyalni.

A spanyol AS azonban most a szituációt közelről ismerő forrására hivatkozva arról számolt be, hogy a szupersztárt máris megbeszélésket folytat az Andretti Autosporttal, amelynek kötelékében a McLarennel együtt 2017-ben először hajthatott pályára az IMS 2.5 mérföldes oválján, négy hónappal később pedig a roadra felkészített autójukat is tesztelhette Barberen.

A lap szerint azonban akadályként ott tornyosul előttük a tény, hogy a Michael Andretti vezette gárda Honda erőforrást használ, amelynek japán anyavállalata nem igazán örülne Alonso visszatérésének.

Ez abból a szempontból érdekes, hogy az eddigi hírek szerint a vállalatnak elsősorban nem a spanyollal van problémája a Forma-1-es időszakban történt csörték miatt, hanem Zak Brownnal és McLarennel. Ez vezetett többek között odáig is, hogy a wokingiak és a Schmidt Peterson Motorsports házasságából létrejött Arrow McLaren SP-nek muszáj volt Chevrolet erőforrásra váltania.

A Honda szempontjából további problémát jelenthet a tény, hogy Alonso a WEC-ben és most, a tereprallyban is a rivális Toyotát képviseli, beleértve a kötelező médiamegjelenéseket és promóciókat is.

A gyártónak az IndyCaron belül nincs beleszólása ugyan a csapat versenyzőket érintő döntéseibe, ez azonban nem jelenti azt, hogy a háttérből ne helyezhetne nyomást az érintett csapatra, jelen esetben az Andretti Autosportra.

Az AA 2020-ban már öt teljes szezonos gépet indít. A 28-asban Ryan Hunter-Reay, a 27-esben Alexander Rossi, a 26-osban pedig Zach Veach rója továbbra is a köröket. A 98-as számmal fémjelzett Dallara-Honda Marco Andrettié, aki Bryan Hertával együtt az autó társtulajdonosa is, míg a csapat flottájának legújabb tagjaként a Harding-Steinbrenner Racing beolvadása révén csatlakozott 88-ast üdvözölhetik Colton Hertával a volán mögött.

Leírás

Naprakész hírek, információk, érdekességek és történelmi sztorik a tengerentúli versenypályákról.
Ha kérésed, kérdésed, bármilyen óhajod, sóhajod van, akkor dobj egy e-mailt ide: info@usaracing.hu ,
vagy
Keress messengeren!

Facebook

Sztorik

Ajánló

ic_hungary.png

You can select this text.
You cannot select this text,text selection is disabled
Disable Text Selection Highlighting In HTML Using CSS Arunkumar Gudelli October 4, 2018 CSS0 We can use user-select property in CSS to disable text selection highlighting in HTML pages.It is not a standard feature, but available in all modern browsers except IE 9 & before. Disable text selection highlighting in HTML using CSS user-select:none Disable text selection highlighting in Chrome using CSS Disable text selection highlighting in Mozilla Firefox using CSS Disable text selection highlighting in Safari using CSS Disable text selection highlighting in iOS Safari using CSS Disable text selection highlighting in Internet Explorer/Edge using CSS What does user-select property will do? user-select property values user-select none user-select text user-select all user-select auto user-select contain user-select CSS example Disable text selection css Disable text selection css Disable text selection in HTML using CSS user-select:none: To disable the text selection in HTML we need to give user-select property value as none. Go through the below example to understand if further.
You can select this text.
You cannot select this text,text selection is disabled
I have added disable-select class to the second div now we will add user-select css property .disable-select { user-select: none; /* supported by Chrome and Opera */ -webkit-user-select: none; /* Safari */ -khtml-user-select: none; /* Konqueror HTML */ -moz-user-select: none; /* Firefox */ -ms-user-select: none; /* Internet Explorer/Edge */ } .disable-select{ user-select:none; }