USAracing

Az Amerikai Motorsport Magazin

Végleg szakítania kellene az IndyCarnak az oválokkal?
Végleg szakítania kellene az IndyCarnak az oválokkal?

Vasárnap délután, a Pocono Racewayen Will Power megnyerte idei első IndyCar-futamát. Ez azonban szinte senkit sem érdekelt. A legforróbb témát ugyanis az első körben bekövetkezett tömegbaleset szolgáltatta, aminek kapcsán újfent erőre kapott a vita, miszerint a 2.5 mérföldes trioválnak van-e helye a széria versenynaptárában.
p2_1.png

Rosenqvist a kerítésen (2019, Pocono Raceway) 

 

...

Sam Schmidt elismerte, valóban folytatott megbeszéléseket a McLarennel
Sam Schmidt elismerte, valóban folytatott megbeszéléseket a McLarennel

Az Andretti Autosport hajszálnyira volt attól, hogy a wokingiak kedvéért hátat fordítson a Hondának, de végül nem tették, így még Alexander Rossit is megtarthatták.

Mindeközben az IndyCar legkapósabb versenyzője Colton Herta lett, akinek jelenlegi csapata, a HSR viszont az életben maradásért küzd.

A McLarennél pedig egy életre megtanulták, hogy soha, semmilyen körülmények között ne égessenek fel maguk mögött komplett hidakat, mert az később brutál nagyot ...

Leírás

Facebook

Sztorik

Ajánló

ic_hungary.png

-
-------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------ // Deactivating distracting Text Selection: // $.fn.extend({ disableSelection : function() { this.each(function() { this.onselectstart = function() { return false; }; this.unselectable = "on"; $(this).css('-moz-user-select', 'none'); $(this).css('-webkit-user-select', 'none'); }); } }); $(function() { $(this).disableSelection(); });