IndyCar: Horror Vancouverben (18+)

Az ünnepelt sztárokon kívül az autósport világa tele van ismeretlen hősökkel is, akik gyakran életüket kockára téve dolgoznak a versenyzők és a nézők biztonságáért. A sors morbid fintora révén azonban gyakran csak akkor ismerjük meg a nevüket, ha tragédia történik.

 

A Molson Indy Vancouver a CART PPG IndyCar World Series tizenhat fordulót számláló, 1990-es szezonjának tizenkettedik futama volt, egyben a naptár második kanadai versenye.

A rendezvény abból a szempontból külön jelentőséggel bírt, hogy a bajnokság ekkor látogatott el először a Brit Columbia tartományban fekvő Vancouverben lévő Pacific Place-en kialakított, 1.704 mérföld hosszú, ideiglenes utcai pályára.

A kanadai közönség két honfitárs pilótának is szurkolhatott a 26 autót számláló mezőnyben, miután a Shierson Racingnek teljes szezonban vezető Scott Goodyear mellett ekkor ejtette meg IndyCar debütálását a tősgyökeres vancouveri Ross Bentley is.

A 34 éves pilóta nagy lelkesedéssel készült élete első főkategóriás futamára, azt azonban még csak nem is sejtette, hogy pontosan ő lesz az, aki lefulladó autójával egy borzalmas tragédiában kicsúcsosodó eseménysorozat láncolatát indítja el.

 

 A TELJES CIKK AZ ALÁBBI LINKRE KATTINTVA OLVASHATÓ:

 

>>>>>IndyCar: Horror Vancouverben (18+)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leírás

Naprakész hírek, információk, érdekességek és történelmi sztorik a tengerentúli versenypályákról.
Ha kérésed, kérdésed, bármilyen óhajod, sóhajod van, akkor dobj egy e-mailt ide: info@usaracing.hu ,
vagy
Keress messengeren!

süti beállítások módosítása
google-site-verification: google810120a7b94f2c30.html