A motorsport egyik legnagyobb seggfeje revansot akart venni, aztán jött a rendőr a sokkolójával

Az a szép a regionális autóversenyzésben, hogy amikor már azt hitted mindent láttál, az ottani srácok képesek rátenni még egy hatalmas szívlapáttal.

 

Előfordult már, hogy egy-egy pályán történt konfrontáció után két versenyző összeverekedett, arra is akadt példa, hogy a bunyóba csapattagok is belekeveredtek, sőt, olyan esetről is tudunk, amikor még a helyszínen hőzöngő rokonság öklei sem maradtak használaton kívül.

Tiszta sor, mindenki, aki már hosszabb ideje követi a motorsportokat tud legalább egy konkrét példát mondani a fentiekre.

Vannak viszont rendhagyó, már-már a hihetetlen határait súroló epizódok is.

Megmondom őszintén, én mindmáig abban a hitben éltem, hogy 2006-os, toledói late model versenyen látottakat senki és semmi nem tudja felül- (vagy alul-, nézőpont kérdése) múlni. Végül is, mi lehet annál bizarrabb, hogy egy pilóta annyira berágjon, hogy piros zászlós periódus alatt egyszerűen kiugorjon az autójából és nekifutásból, két lábbal rárúgja a szélvédőt ellenfelére?

2017. október 14-n, az indianai Anderson Speedway-en azonban valami olyan elképesztő jelenetsor zajlott le, aminek láttán alapjaiban változott meg a véleményem és képzeletbeli toplistámon a WWE stílusban lenyomott toledói meccs azon nyomban visszaesett a második helyre. [...]

 

 

 A cikk folytatása az alábbi linken olvasható:

 

>>>>>A motorsport egyik legnagyobb seggfeje revansot akart venni, aztán jött a rendőr a sokkolójával

 

 

 

Leírás

Naprakész hírek, információk, érdekességek és történelmi sztorik a tengerentúli versenypályákról.
Ha kérésed, kérdésed, bármilyen óhajod, sóhajod van, akkor dobj egy e-mailt ide: info@usaracing.hu ,
vagy
Keress messengeren!

süti beállítások módosítása
google-site-verification: google810120a7b94f2c30.html